Fabricació i instal·lació de conductes

Benvingut a Condutècnica, una empresa dedicada a la fabricació i instal·lació de conductes de ventilació, climatització i extracció de fums. Comptem amb més de 40 anys d'experiència, cosa que ens ha permès destacar-nos per ser una companyia que maneja un gran coneixement dels seus productes, a més d'un servei de muntatge complet.

EXPERTS EN LA FABRICACIÓ I INSTAL·LACIÇÓ DE CONDUCTES

Condutècnica és una empresa integrada per un gran equip tècnic i humà, que compte amb un gran coneixement de tots els productes que fabrica i de la seva instal·lació. Tenim més de 4 dècades oferint un servei enfocat a la satisfacció total dels nostres clients. Per aconseguir-ho, posem a la teva disposició productes de la millor qualitat fabricats per nosaltres mateixos, així com la instal·lació realitzada per experts.

Ens caracteritzem per ser una companyia familiar l'administració de la qual es troba actualment en mans de la segona generació. La nostra direcció tècnica i comercial és duta a terme molt competentment per professionals que coneixen en profunditat el producte que comercialitzen, a més de distingir-se per l’atenció directa cap al client. A Condutècnica ens encarreguem de la fabricació, venda i instal·lació de conductes de xapa per a climatització, extracció de fums i ventilació.

Som especialistes en climatització i ventilació

Una de les nostres millors característiques és haver-nos destacat perquè és una companyia profundament coneixedora del producte que comercialitza. Això és perquè som fabricants de conductes de ventilació, a més de ser professionals amb molta experiència en la instal · lació de sistemes de ventilació i climatització.

No només cal posar a la teva disposició un producte de la millor qualitat, tant pels seus materials i funcionalitat. També és important, seguint les normatives actuals, fer instal·lacions eficients, capaces de garantir un estalvi òptim de l'energia. Condutècnica et garanteix això darrer, a més d'una gran varietat de serveis.

Contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te!